Laci utazásai

barcikaisrac

barcikaisrac

kedd este - szerda

2015. március 26. - barcikaisrac

Szoval ott hagytam abba hogy estere mar nem tervezek semmit, net és  vacsi,  talan egy-ket sor, meg jo alvas vegre. A vacsi megvolt, aztan szokasos kiülés a hostel udvaron, elmentem cigiért, fotoztam egy teret amin valami ivdampark szerü volt, (amugy itt is vannak dohanyboltok, sima boltban nem lehet cigit venni, OXO a nevük - legalabbis az egyiknek)2015-03-24_19_29_09_1.jpg

bontottam egy sört és neteztem a függőágyban, Thomas nevü német sráccal (frankfurt mellől és már járt budapesten) beszelgettünk a mexikói sörökről, én mit iszok (a legolcsóbbat) megkinaltam eggyel, ő visszahivott, kideritettük hogy a mexikói sörök között a különbség leginkabb annyi hogy melyiknek milyen szinű a doboza :)

Közben a haromnegyed hostel a recepciosokkal együtt ismet kitelepült az udvarra, elkezdtek sörözni meg tekilazni, meg beer pong ninght volt tehat beer pongozni is. Az egy eleg buta jatek, filmekből biztos ismerős, az asztal ket vegeről pinponglabdaval kell a masik csapat (szigoruan) piros felig sörrel telt poharaba betalalni. Ha betalalt az ellenfel az egyik poharba, meg kell inni azt a pohar sört. 

2015-03-24_20_55_47.jpg

Aztan mar az asztalnal söröztünk tovabb, belszelgettem nemet lannyal lengyel lannyal, argentin sraccal meg bostoni sraccal, meg ezzel azzal, voltak meg kolumbiabol, USA-bol többen csajok-sracok, egy skót srác, szoval eleg nemzetközi tarsasag gyült össze este is, elkezdtünk jengazni, elöször többen, aztan nyomtunk meg ketten a nemet csajjjal par partit. (a kepen balrol jobbra a kolumbiai srac, soat beszel és jol főz, a boston srac Andrew, és a német csaj akivel jengaztam kesőbb (valami tenger ökologiat tanul, 6 hetet volt egy baratnőjével peru, bolivia, belize, mexiko utvonalon, azt mondta del amerika neki meg biztonsagosabbnak tűnt mint mexiko)

2015-03-24_22_34_44.jpg

Paran fel1-1 körül leleptek vmeliyk beach bar-ba, én maradtam, messze van, meg költeni se akartam, ugy fel2 körül fekütem le, gyengék amugy a mexikói sörök megittam vagy 8 dobozzal es meg se nagyon artott.  

Amugy szokasos kocsmaparti, csak mindenki nagyon közvetlen, ismerkedik, hogy hivnak - honnan jösz, meddig maradsz hova mesz tovabb... aztan meg a szokasos sztorizas mint otthon.

Aztan 8 körül ebredtem, lustalkodtam egész délelőtt, teáztam, neteztem, megneztem a walking dead-ot, nem igazan akartam mozdulni semerre. A tegnapi lengyel lany (amugy washingtonban aupair) a baratnöjevel hivott daytrip-re playa del carmen-ba es tulum-ba de nem mentem, az ugy eleg sűrű egy napra, en majd megnezem kesőbb ráérősebben. Innen cancunból pénteken lépek, nem messze, a szembe szigetre,  isla mujeres-re, egy pici sziget, egy tengerparti hostelben vettem ki 4 napra szobat (ágyat igazabol, 12 agyas a szoba) allitolag tok jó tengerparti parti van minden este ott.

Szoval vegül 3 dolgot talaltam ki mara, futas, maja muzeum, meg fürdeni egyet, aztan nem baj ha nem minden jön össze. (nem is jött) 

Meg beszeltem tesommal (a facetime nagy kiralysag, jobb mint a viber, hagouts meg ezek) kiderült apamnak semmi baja, aztan elmentem futni fel2 körül, neztem egy közeli parkot és oda. Hát a futas eleg benara sikerült, macera volt atkelni a kereszeződéseken, meg mire a parkhoz ertem kifulladtam, bele-bele sétáltam, aztan 3 km utan abba is hagytam, nem erőltettem. A sok cigi előző két nap sztm, tüdővel nem birtam, meg persze meleg is volt, de annyira nem, pesten nyáron tud joval melegebb lenni. 

Szoval a park nagyon menő, másfél km a futókör, van kültéri edzőterem, mindenféle növény (mert amugy botanikus kert is) - ez itt a kültéri edzőterem. 

2015-03-25_13_32_43.jpg

Hazafelé sétálva lőttem pálmát, hogy nektek is jusson - azert vagok hülye pofakat mindig mert magamat probalom fenykepezni es koncentralok 

2015-03-25_13_46_26.jpg

 

 

majd zuhany, szakallnyiras, és elmentem a busszal a maja muzeumba, na addigra mar melegem volt szoval inkabb a partra vágytam, szerencsém is lett, mert mire odaertem 16.27-re 3 perc mulva zárt be, ugyhogy csak fotozkodtam előtte (elég az meg ne ártson a sok kultura)  

2015-03-25_16_26_56.jpg

Spottoltam vmi jo nagy gyikot (nem az de olyasmi, varánusz szerű de annak meg kicsi, olyan 40-50 centis)

2015-03-25_16_36_57_1.jpg

és sétáltam a hotelek előtt, keresve vmi foghijat ahol bejuthatok - mert az van hogy a part mexikoban nem lehet maganterület, midnenki hasznalhatja, de ha a holtelek egymas mellé épülnek nem jutsz be rajtuk kesresztül csak ha keresel egy csak olyan helyet ahol ket hotel között van a partra valami ut. Hat azt nem talaltam ugyhogy feljebb buszoztam a lagunan a tegnapi helyre, megkertem egy csapatot h nezzenek a cuccomra, és gyorsan csobbantam. Már ment le a nap, de naplementés képet majd csak pénteken tudok a szigetről fotózni nektek. Addig itt a selfiebotos szelfie:

2015-03-25_17_22_57.jpg

Utana visszabuszoztam a városba (a part a hotel zone nevű lagunan van végig) megnéztem a mekit 8fő a változatosság) de a burger king jobban tetszett tegnap tehat visszamentem oda enni. (nem ugyanazok a cuccok vannak amugy mint itthon, csomó midnen kicsit mas - marmint a szendvicsek, meg nagyobbak is)

Aztan vissza a hostelbe. Valamiért a mobilnetem beszart delutanra, pedig mutat 3g-t de nincs internet. Holnap majd bemegyek a a telcel-be megkérdezni mi a gond. Itt is szakadozik a wifi raadasul. Pedig reggel meg torrenteztem siman. 

Kicsit meg vagyok fazva, este a szobaban van legkondi, kertem egy vastagabb pokrocot ma estere. 

Bocsi hogyha túl részletes vagy hetkoznapi amiket  irok,  látom én h egy igencsak "reszletesen dokumentalt nyaralas" lett a blog eddig, de magamnak is vezetem ezt mint naplot, majd az uncsibb részeket skippeljétek. gondolom idővel én is elunom, és nem foglalkozok minden nap vele majd. 

Na ennyi most, mar a többiek kartyaznak, söröznek  itt kint és én is lezarom , (nincs kedvem visszaolvasni se mert lassu a net), hanem elmegyek sörért a boltba, puszko mindenkinek

2015-03-25_20_47_40.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://barcikaisrac.blog.hu/api/trackback/id/tr127305510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

JoeYi 2015.03.26. 13:15:03

minden nagy gyík kis gyíkként kezdi az életét :) Kezdesz lesülni
süti beállítások módosítása