Laci utazásai

barcikaisrac

barcikaisrac

április 6 hétfő

2015. április 07. - barcikaisrac

Tegnap este mar semmi érdekes nem történt, filmeztem, nem csacsogtam senkivel, egy ilyen spanyol sorozatot kezdtem el az El Ministerio del Tiempo-t, egynek elmegy. Ma meg elég fáradtan keltem pedig időbe lefeküdtem, de az éjszaka felétől csak forgolódtam meg hülyeségeket álmodtam. Munkaval is haha, a budaörsi BTG köszszolgalati szerződés excel-ét csinaltam. Ugy latszik nyomot hagyott ez a 13 év. A reggeli se kellett, sztm a melegtől, de azert ma nem akartam egész nap fetrengeni, ugyh kimentem a kikötőbe és átkompoztam a szembe szigetre Cozumelre. 

img_1998_masolat.jpg

hullamzott, még az a nagy hajó is imbolygott, nem élveztem annyira.  Ott meg csak sétálgattam, igazabol sejtettem h a sziget tul nagy és az érdekesebb részeire nem fogok eljutni gyalogszerrel, ahhoz kéne jármű, de gondoltam egy napi porgramnak jó lesz. 

itt a part a hajóból, a kompkikötővel

img_2005_masolat.jpg

meg egy (két) óceánjáró:

img_2006_masolat.jpg

itt meg a kis ladikok amikkel viszik a turistakat gondolom snorkingolni v ilyesmi, a billegő nagy hajó utan semmi kedvem nem volt kiprobalni

img_2011_masolat.jpg

Szoval körbemászkáltam kicsit a városkát, tipikus turista központ ez is, és a part is ilyen korallos sziklas nem homokos, az a masik oldalon van csak, oda meg nem mentem. Votlam valami szupermarketbe is (pisilni) de ha mar ott akkor beneztem és vettem a telefonra egy uj tokot, a bőr tok sajna szétmállik ebben a melegben. Mászkáltam tovább, talaltam egy temetőt (már többet amugy, csak eddig nem fotóztam de most) és ezek kis házikók, gondolom mint a kriptak itthon, de itt mind kb ház:

img_2018_masolat.jpg

Meg elcsámborogtam a város fő tere felé, amit épp renoválnak, de a pálmás sétány fasza

img_2013.JPG

fotoztam egy nagyon tetszetős bringat:

img_2020_masolat.jpg

meg a városon túl is továbbmentem kicsit észak felé, de sok érdekes nem volt, meg tovább se ahogy maps-en néztem,  láttam repülőteret, meg egy kis kikötőt világítótoronnyal.

img_2027_masolat.jpg

Bazi meleg volt, árnyék alig igy visszafordultam. Gyalogolni nem ugyanaz itt, pár km utan nem eskik jól. A 4es komppal jöttem vissza, a visszakompozás nagyon jól esett a klimas alsó szinten nem is hullamzott, be is aludtam .   Amugy a tecnika ördöge nem szeret valamiert, ez a külső akksi se tetszik az iphonenak. Azt irja h nem támogatott eszköz és néha tölt néha nem. Az istoreba beugrottam és ott kitalaltak h a kabel nem jó, de aztan masik kabellel is csinalta egy fél óra mulva...nemtudom

És kb ennyi volt eddig a mai nap, holnap tovabballok innen tulumba, ott több a látnivaló, meg bicajt is akarok bérelni hogy mobilabb legyek. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://barcikaisrac.blog.hu/api/trackback/id/tr387346384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KanáriHajni 2015.04.07. 06:45:00

110 volt van, 220 helyett, előbb-utóbb minden európai cucc belehal, a telók, laptopok lassan töltődnek, a ceruzaelemeket nekem abszolút nem tudja feltölteni, szóval hosszútávon minden kuka, amit nem helyben vettél. De nyugi, a nyaralást ki fogják bírni. Talán. Csak bele kell törődni, hogy ez itt ilyen. :-)

Jó Estét 2015.04.07. 08:32:23

Nekem 2 evet szepen kibirtak a cuccaim 110volton, szal nem hiszem h koze lenne hozza :)
süti beállítások módosítása